Ring oss!

08-6000330

Maila oss

info@aspuddensstad.se

Vi tar hand om din städning.

När du behöver städfirma i Stockholm ska du vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet och bra personal som alltid gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd.

BOKA HEMSTÄDNING IDAG FÖR ENDAST 249:-/TIMME UTAN BINDNINGSTIDER!

Vi har stor erfarenhet av städning i olika miljöer. Inget uppdrag är för litet eller stort. Vi arbetar nära våra kunder vilket gör att vi snabbt anpassar oss till våra kunders krav och förväntningar.

service-11

Samma städare varje gång

När du bokar regelbunden städning hos oss får du samma städare varje gång. Det ger en extra trygghet och garanterar att din städning blir exakt som du vill ha den.

service-2

Bra priser

Vi erbjuder både löpande timpris och fasta priser på städning. Städning ger rätt till skattereduktion, RUT, då den klassas som en hushållsnära tjänst. Det innebär att du endast betalar 50% av arbetskostnaden.

Få tid över till det som är viktigt för dig.

Vi har som mål att erbjuda prisvärd och trygg städning utan att tumma på kvaliteten. Vi är en personlig städfirma där du som kund alltid får samma städare, vi följer välutarbetade städrutiner och har kunnig personal.

Vi hjälper dig med hemstädning, flyttstädning, storstädning och kontorsstädning och arbetar i hela Stockholm. Välkommen att boka in en provstädning!

service-15

Privatpersoner

Vi städar alla typer av bostäder. Vare sig du bor i villa, lägenhet eller radhus kan vi hjälpa dig med professionell städning hemma till ett fördelaktigt pris.

service-8

Företag

Kontoret är företagets ansikte ut och en av de plaster du och dina kollegor spenderar mest tid på dagen. Därför är det viktigt att ditt kontor inte bara är städat utan även en hygienisk plats för alla att vistas. 

service-12

Bostadsförening

Vi erbjuder er ett komplett paket anpassat specifikt för er bostadsrättförening. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt besök!

Nöjda kunder

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Hållbar städning på schyssta villkor

Våra anställda är väl försäkrade och har samma lön som män med motsvarande arbetsbelastning. Alla får ta del av kakan när det går bra för företaget och vi bekostar alla fackliga avgifter för våra anställda. Våra anställda är handplockade och har lång erfarenhet av städyrket.

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet.

Ullamcorper scelerisque congue purus aenean blandit. Interdum euismod sodales adipiscing placerat quam neque libero.

View our services

Ta en titt på några av våra mest populära tjänster för privatpersoner.

Aspuddens städservice AB erbjuder tjänster såväl för dig som behöver regelbunden hjälp som för ett enstaka tillfälle.

Genom att kontakta vår kundtjänst kan du boka in ett enstaka städtillfälle eller starta ett abonnemang.

service-3

Hemstädning

Vår hemstädning ger en trevlig lugn i en stressig vardag. Efter en arbetsdag när du återvänder hem kan det vara trevligt att befinna dig i ett rent hem, också kan du få mer ledig tid att vara med familj och vänner och syssla med dina hobbyer. 

service-4

Flyttstädning

Våra flyttstädningar följer en manualbaserad checklista för att försäkra både er och oss om att alla moment blir utförda. En flyttstädning innebär att ni lämnar över hela ansvaret till oss som städbolag att få utfört städningen på ett kvalitativt och professionellt sätt.

service-1

Fönsterputs

Aspuddens Städservice AB´s professionella fönsterputsare hjälper till så du spar tid och bekymmer, vi rengör dina fönster snabbt och effektivt.

service-6

Storstädning

För många familjer är det svårt att hinna med storstädningen. Då finns vi på Aspuddens Städservice nära till hands.

Vi utför storstädningar vid enstaka tillfällen eller som en del i återkommande städuppdrag hos oss.

En storstädning gör ditt hem ordentligt rent.

Ta en titt på våra tjänster för företag.

Aspuddens städservice AB erbjuder tjänster såväl för dig som behöver regelbunden hjälp som för ett enstaka tillfälle.

Genom att kontakta vår kundtjänst kan du boka in ett enstaka städtillfälle eller starta ett abonnemang.

service-3

Trappstädning

Vi städar trapphus hos både stora och små bostadsrättsföreningar och företag, från ett par timmar i månaden till flera heltidstjänster. Mycket goda referenser finns!

Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna. Du visar också fastigheten från sin bästa sida och minskar risken för halkolyckor, klotter och onödigt slitage.

service-4

Kontorsstädning

Med en ren och välorganiserad arbetsplats får er personal rätt förutsättningar för ett effektivt utfört arbete, kreativiteten stiger och omedelbart blir även trivseln mer påtaglig.

Finns det brister i er nuvarande kontorsstädning eller är ni bara nyfikna på vad riktigt bra kontorsstädning skulle kunna medföra ert företag?

Tveka inte på att kontakta oss så tar vi fram en smart och smidig städlösning som uppnår kraven.

service-1

Fastighetsstädning

En väl genomförd städning vårdar inte bara fastigheten utan även ditt varumärke. Att städningen är miljövänlig är ytterligare ett plus för ert varumärke.

service-6

Storstädning

En riktig storstädning gör rent på djupet och i alla skrymslen och vrår. När dina lokaler storstädas regelbundet blir vardagsstädningen så mycket mer effektiv och dina lokaler håller sig riktigt rena och fräscha.

Städfirma med över 10-års erfarenhet

Best cleaning services helping customers worldwide.

Vi hjälper till med städningen hemma och på företaget.

Schyssta villkor

Alla får ta del av kakan när det går bra för företaget och vi bekostar alla fackliga avgifter för våra anställda. Våra anställda är handplockade och har lång erfarenhet av städyrket.

Miljövänlig städning

Vi är ett miljövänligt städföretag. Vi kämpar för miljövänligare arbetsplatser och hem. Vi sätter människor & miljön i första rummet.

Spara din tid

Du sparar både värdefull tid och energi när du anlitar ett städproffs som löser städningen åt dig – energi som du istället kan lägga på någonting annat.

Kontakta oss

Vi finns till för att göra ditt liv enklare – därför ska du aldrig tveka att kontakta oss, oavsett vad det gäller. Ni är alltid välkomna att kontakta oss på:

08-6000330

info@aspuddensstad.se

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.