Warning: Illegal string offset 'pricingtable1' in /customers/2/5/d/aspuddensstad.se/httpd.www/wp-content/plugins/megatron-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 1140 Warning: Illegal string offset 'pricingtable2' in /customers/2/5/d/aspuddensstad.se/httpd.www/wp-content/plugins/megatron-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 1140 PRIVATPERSON – Aspuddens Städservice

Enter your keyword

PRIVATPERSON

Page subtitle for all the pages

Hemstädning för ett bättre vardagsliv

Aspuddens Städservice hjälper familjer i Stockholm till ett bättre vardagsliv. Vi är det lokala städföretaget som håller kvaliteten i topp och priserna nere.

Vår personal utbildas kontinuerligt för att alltid kunna uppnå våra högt ställda mål för kvalitet på städningen, och med lång erfarenhet i branschen kan vi också lämna garantier på att vår hemstädning håller måttet.

Exakt vad hemstädning är, är inte helt lätt att få ett standardiserat svar på. Det som ingår hos en städfirma saknas hos den andra, och även för dig som kund kan denna uppfattning skilja sig från andras. Av den anledningen har vi utformat en standardmanual som gör att du snabbt och lätt kan se exakt vad som ingår i hemstädningen. Oavsett var i Stockholm du bor så kan du alltså vara säker på vad som gäller, och att vi har med oss allt material.

Självklart använder vi oss bara av miljögodkända rengöringsmedel. Det är ett ställningstagande inte bara för Stockholms stad och den vackra natur som omger staden, utan också för våra kunder som har rätt att slippa kemikalier och andra otrevligheter som inte hör hemma vid en hemstädning.

Bra att tänka på innan en hemstädning:

Vi kan lägga mer tid på er hemstädning om du tar bort saker från golvet som t.ex. leksaker och plockar undan kläder och disk. Ett hem som är förberett inför städningen ger ett bättre kvalitativt resultat!

Vi finns alltid nära till hands. Ring oss, så berättar vi mer! 08 – 6000 330.

De tjänster vi erbjuder

Hemstädning

Få ett bättre vardagsliv med hemstädning varje eller varannan vecka.

Storstädning

Vi ger ditt hem ett ordentligt lyft med en rejäl storstädning.

Visningsstädning

Gör ett gott första intryck när det dags att sälja.

Flyttstädning

Lägg tid och energi på ditt nya hem så ordnar vi flyttstädningen.

Fönsterputsning

Med fönsterputsning vår och höst skapar du en vacker inramning till ditt hem

Hemservice

Att sköta ett hem är mer än bara städning. Vad vill du ha hjälp med?