Warning: Illegal string offset 'pricingtable1' in /customers/2/5/d/aspuddensstad.se/httpd.www/wp-content/plugins/megatron-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 1140 Warning: Illegal string offset 'pricingtable2' in /customers/2/5/d/aspuddensstad.se/httpd.www/wp-content/plugins/megatron-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 1140 OM OSS – Aspuddens Städservice

Enter your keyword

OM OSS

Page subtitle for all the pages

Om oss

Aspuddens Städservice AB är ett renodlat städföretag som ständigt har utvecklats sedan starten 2015. Vi arbetar med målsättningen att en nöjd kund återkommer och är den bästa referensen.

Städutrustning och städmaterial väljer vi alltid med största omsorg. Alla företag vill erbjuda sina kunder varor eller tjänster av bra kvalitet och vi är inget undantag. Men i dagens hårda konkurrens handlar det mycket om förtroende.

Aspuddens Städservice AB upprätthåller en hög serviceberedskap och god tillgänglighet för våra kunder genom flexibilitet, lyhördhet och ansvar. Kvalitet är för oss ett begrepp i sin totala mening. Vår strävan är att leverera tjänster av maximal kvalitet utanför avtalade villkor.

Vi utför fönsterputs, kontorsstädning, golvvård, trappstädning, butiksstädning, fastighetsstädning, industristädning, hotellstädning.

Vi värnar om miljön. I vår ambition att leva upp till de förväntningar och krav som våra kunder ställer. Vi vill att de produkter vi använder ska hålla en hög miljöklass. Vi har alla ett gemensamt ansvar för vår miljö och självklart gör vi vårt bästa för att ta vår del.

 

Det här kan du förvänta dig av oss:

  • Kvalitetsgaranti
  • Personal med minst 10 års erfarenhet av professionell städning
  • Goda villkor för våra medarbetare
  • Miljövänliga städprodukter och städmetoder
  • Komplett försäkringsskydd