Warning: Illegal string offset 'pricingtable1' in /customers/2/5/d/aspuddensstad.se/httpd.www/wp-content/plugins/megatron-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 1140 Warning: Illegal string offset 'pricingtable2' in /customers/2/5/d/aspuddensstad.se/httpd.www/wp-content/plugins/megatron-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 1140 FLYTT- OCH VISNINGSSTÄDNING – Aspuddens Städservice

Enter your keyword

FLYTT- OCH VISNINGSSTÄDNING

Page subtitle for all the pages

FLYTT- OCH VISNINGSSTÄDNING

Vi kan flyttstädning!
En flytt kan ofta vara tidskrävande och även energikrävande. Med vår erfarenhet och vårt intresse för att serva dig kan vi spara på såväl tid som energi. Vi städar alltid efter Mäklarsamfundets riktlinjer och lämnar alltid garanti på det arbete vi utfört. Givetvis kan du som kund nyttja RUT-avdraget när du anlitar oss.

Vi värdesätter din och vår personals hälsa, och naturligtvis vill vi att ditt hem skall må bra, därför städar vi alltid med miljövänliga produkter.

Aspuddens Städservice utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar garanti på vår tjänst.

Flexibilitet
Vi löser nyckelhanteringen på ett smidigt och tryggt sätt – antingen i direkt kontakt med dig eller säljaren.

Punktlighet
Tajming är a och o vid såväl visning som tillträdesdag. Vi passar tider och håller våra överenskommelser.

Nöjda köpare
Slutstädningen är en av de vanligaste orsakerna till tvist mellan köpare och säljare. Vi är måna om att de nya ägarna är nöjda med vårt jobb. Därför har vi direktkontakt med köparen som också får besiktiga städningen.

Vi ser fram emot att träffa dig för ett förutsättningslöst möte. Välkommen att kontakta oss på 08 – 6000 330.

Vi städar åt Hemverket

Vi är glada över att samarbeta med Sveriges mest prisvärda mäklarfirma. Hemverket förmedlar ditt hem för ett fast arvode på 10.000kr, Oslagbart!

Läs mer